Despre Filtrul Aqua Pure Easy

1. CE ESTE AQUA PURE ?

Este o marca inregistrata pentru sisteme de filtrare a apei. Aqua Pure Easy Complete este un filtru potrivit pentru apa care provine de la reteaua publica a orasului (apa potabila de la robinet), cu ochiuri de filtrare de 0,5 microni si tehnologie actualizata Carbon block(carbune activ).

Sistemul Aqua Pure Easy Complete si sistemul Full Flow este conceput pentru a filtra apa potabila in aplicatii rezidentiale si nu a fost conceput pentru alte scopuri.

Se monteaza la chiuveta si este conceput sa elimine din apa clorul si mirosul acestuia, parazitii care se gasesc de obicei pe conductele de apa potabila ale orasului, sedimente, plumb, azbest si compusi organici volatili. DETALII COMPLETE --> APASA AICI <--

2.UNDE SE MONTEAZA?

Sub chiuveta, direct la teava de apa rece. Functioneaza cu ajutorul presiunii apei si nu are nevoie de conexiune electrica.

3.AM NEVOIE DE CINEVA AUTORIZAT PENTRU MONTAJ?

 Sistemul este conceput pentru o montare usoara si rapida fara cunostinte in domeniu. Pachetul contine instructiuni. Necesita o bormasina pentru prinderea bateriei din inox inclusa in pachet.        ( valabil pentru sistemul de filtrare Aqua Pure Easy Complete ). Totusi, daca poti apela la un instalator autorizat, este recomandat acestu lucru.

4.CE CONTINE PRODUSUL AQUA PURE EASY PE CARE IL COMAND PENTRU PRIMA OARA?

In cutia sistemului sunt incluse un cartus filtrant si capul de fixare, robinet din inox, 2 tuburi pentru conectare si conector tip "T" pentru fixarea la teava de apa rece cu inchidere separata, instructiuni de montaj, specificatii tehnice cartus de filtrare.

5.APA FILTRATA DE AQUA PURE EASY ESTE BUNA PENTRU CONSUM?

Apa rezultata este sigura pentru consum .

- Filtrul este certificat NSF INTERNATIONAL cu standardele NSF/ANSI 42 pentru eliminarea gustului si mirosului de clor si NSF/ANSI 53 pentru cyst-uri si ofera consumatorului incredere ca produsul cumparat elimina din apa substantele enumerate .

- Suplimentar, apa filtrata a fost testata la Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, iar rezultatele obtinute sunt optime si se incadreaza in limitele admise pentru consum.

6.CE REPREZINTA NSF INTERNATIONAL?

Este o organizatie de referinta la nivel mondial, independenta, nonprofit, care testeaza si certifica sisteme de filtrare a apei. www.nsf.org

7.CARE SUNT UTILIZARILE ACESTUI FILTRU?

Apa rezultata se poate folosii cu incredere pentru:

  • Baut;
  • Gatit;
  • Ceaiuri si cafele;
  • Spalat;
  • Apa pentru acvarii;

8.TEHNOLOGIA DE FILTRARE BAZATA PE CARBUNE ACTIV ESTE BUNA?

Aceasta tehnologie in prezent, ofera multe avantaje din multe puncte de vedere.

  • Un aspect foarte important este ca pastreaza toate mineralele naturale ale apei.
  • Deasemenea nu modifica PH-ul aceteia.
  • Ofera capacitate buna de filtrare.

Aqua Pure Easy Complete cu aceasta tehnologie, are dimensiuni mici.

9.Ochiurile de filtrare de 0.5 microni sunt mari sau mici?

Aceste dimensiuni de 0.5 microni sunt optime pentru a bloca elementele daunatoare de pe conductele de apa potabila. Un exemplu foarte bun este al parazitului Giardia si Cryptosporidium cu dimensiunea de peste 1 micron si care nu vor trece prin ochiurile de filtrare ale sistemului care sunt mult mai mici - 0.5 microni.

Exemplu dimensiuni: 

- par uman 50 - 100 microni;

- nisip fin de plaja 90 de microni;

- praf, polen si mucegai: diametru mai mic de 10 microni;

- o globula rosie are 7 microni;

10.CUM COMAND?

Comanda se trimite in scris prin e-mail sau prin formularul online -->APASA AICI <--

11.CUM INTRU IN POSESIA COMENZII SI CUM PLATESC?

Toate comenzile se trimit prin curier rapid intr-un termen mediu de 3 zile pentru produsele aflate in stoc.

Plata se face ramburs la curier.