Termeni si conditii
Introduceți subtitlul aici

1. Informatii generale si drepturi de autor.

1.1. Este interzisa copierea continutului acestui website de prezentare  www.filtre-rezidentiale.ro . Imaginile si textele sunt creatia Filtre Rezidentiale si nu vor fi utilizate sau copiate in mediul online fara acord, in conformitate cu legislatia din Romania.

1.2. Toate informatiile produselor afisate sunt preluate de la producator si sunt conforme cu specificatiile fiselor tehnice.

2. Comenzi si livrare

2.1. Ne rezervam dreptul de onora doar comenzile care respecta conditiile prezente si sunt trimise de persoane cu varsta de minima de 18 ani.

2.2. Comenzile produselor prezente pe website se trimit in scris pe e-mail sau prin formularul online prezent in sectiunea "contact" din meniu si trebuie sa contina toate informatiile pentru emiterea facturii si livrarii.

2.3. Produsele comandate se achita in lei conform preturilor afisate pe website, precum si ofertelor promovate in prezentul website.

2.4. Comenzile se trimit prin curier rapid (Fan Courier) in functie de stoc si intr-un termen comunicat dupa primirea comenzii.

2.5. Produsele vin insotite de factura si chitanta.

2.6. Curierul este gratuit pentru comenzile ce includ sisteme de filtrare sau o valoare mai mare a comenzii de 400 de lei.

2.7. Exista optiunea de a deschide coletul la primirea acestuia in prezenta curierului, dar trebuie mentionat in comanda. Aceasta optiune este valabila doar in cazul comenzilor de sisteme de filtrare, sau daca valoarea comenzii depaseste 400 lei.

3. Plata

3.1. In acest moment acceptam doar plata ramburs curier.

4. Retur si protectia datelor

4.1. Pentru informatii privind politica de retur, apasati -> AICI

4.2. Pentru informatii privind politica de confidentialitate si protectia datelor, apasati -> AICI