Termeni si conditii

1. Informatii generale si drepturi de autor.

1.1. Este interzisa copierea continutului acestui website de prezentare  www.filtre-rezidentiale.ro . Imaginile si textele sunt creatia "Nicolescu Claudiu P.F.A." si nu vor fi utilizate sau copiate in mediul online fara acord, in conformitate cu legislatia din Romania.

1.2. Toate informatiile produselor afisate sunt preluate de la producatorul produselor afisate pe website si sunt conforme cu specificatiile fiselor tehnice.

2. Comenzi si livrare

2.1. Ne rezervam dreptul de onora doar comenzile  trimise de persoane cu varsta de minim 18 ani si care respecta prezentele conditii din aceasta sectiune.

2.2. Comenzile produselor prezente pe website se trimit in scris pe e-mail sau prin formularul online prezent in sectiunea "contact" din meniu si trebuie sa contina toate informatiile pentru emiterea facturii si livrarii.

2.3. Produsele comandate se achita in lei conform preturilor afisate pe website, precum si ofertelor promovate in prezentul website.

2.4. Comenzile se trimit prin curier rapid in functie de stoc si intr-un termen comunicat dupa primirea comenzii. Livrarea se efectueaza doar in zilele lucratoare.

2.5. Produsele vin insotite de factura si chitanta.

2.6. Curierul este gratuit, inclusiv pentru oferte, daca nu se specifica altfel in promotii sau oferte punctuale.

2.7. Pentru optiunea de a deschide coletul la primirea acestuia in prezenta curierului, trebuie mentionat in comanda. Aceasta optiune este valabila doar in cazul comenzilor de sisteme de filtrare, sau daca valoarea comenzii depaseste 270 lei.

2.8. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi in situatia in care un client refuza primirea coletelor de la curier in mod nejustificat, in mod repetat, sau daca o parte din datele de identificare corespund cu ale unui client care a efectuat in trecut comenzi false sau a refuzat ridicarea comenzilor in mod nejustificat.

3. Plata

3.1. In acest moment acceptam plata ramburs curier, sau in avans in cont bancar.

4. Retur si protectia datelor

4.1. Pentru informatii privind politica de retur, apasati -> AICI

4.2. Pentru informatii privind politica de confidentialitate si protectia datelor, apasati -> AICI