1. Producatorul sistemelor are suficienta experienta in filtrarea apei?

Compania 3M Purification inc. este din SUA si este lider in filtrarea si tratarea apei cu peste 75 de ani experienta in furnizarea de produse de filtrare a apei. Deasemenea o parte din produsele comercializate se indreapta si catre segmentul de piata industrial. Detine numeroase patente in industria purificarii si o gama foarte mare de produse pentru filtrarea rezidentiala dar si industriala.

* Sursa video www.youtube.com

2. Produsele companiei producatoare sunt certificate de un laborator independent?

Multe din produse, cum este si Filtrul Aqua Pure Easy Complete, sunt certificate pentru consum de catre NSF International. NSF seteaza standarde pentru terte parti in filtrarea si tratarea apei. Ca urmare, ai o garantie ca apa filtrata este buna pentru consum.

www.nsf.org

                                                      Demonstratie de testare:

* Sursa video www.youtube.com

3. Compania va mai fi in 2 -3 ani pe pe piata pentru a vinde cartuse filtrante de schimb?

Compania este in clasamentul american al revistei Fortune 500, are o vechime de peste 120 de ani si o raspandire globala in peste 60 de tari. Romania este una dintre aceste tari. Deasemenea investeste sume uriase in cercetare, astfel incat sa beneficiem de tehnologie moderna.  Cu siguranta vei putea sa obtii cartusele de schimb mult timp de acum inainte.


Aveti intrebari sau doriti sa comandati?