Siguranta consumului

Siguranta consumului

Sistem testat în conformitate cu standardele internaționale NSF, NSF / ANSI Std. 42 & 53. Filtrează în mod eficient sedimentele, gustul clorului, mirosul, metalul greu - plumb, rugină, chisturi și COV .

1. Filtrele Aqua Pure sunt testate de NSF International.

NSF este o organizatie independenta, non profit, care creaza standarde si ofera programe de certificare pentru sistemele de filtrare a apei potabile.

Filtrele AquaPure sunt certificate conform standardelor  NSF/ANSI 42 pentru eliminarea gustului si mirosului de clor si  NSF/ANSI 53 pentru reducerea cyst-urilor si ofera consumatorului incredere ca produsul cumparat elimina toate substantele contaminante enumerate din apa potabila, cel putin la nivelul de performanta specificat in oferta producatorului.

Specificatiile NSF le gasiti inscriptionate pe ambalajul filtrului - indica faptul ca a fost testat independent pentru a elimina contaminantii mentionati in oferta, conform capacitatii de filtrare a cartusului.

2. Deasemenea, cartusul a fost testat si verificat de laboratorul producatorului.

3. Solicita analizele de apa filtrata efectuate la Directia De Sanatate Publica A Municiupiului Bucuresti aici : filtre.profesionale@gmail.com

Despre NSF.  www.nsf.org 
*sursa: Youtube.

Despre producator