Politica de retur

POLITICA DE RETUR

1. Conditii generale.

Cadrul legal privind vanzarea produselor si garantiile acestora il reprezinta Legea nr. 449/2003 cu modificarile si completarile ulterioare prin U.G. 34/2014.

Produsele afisate pe acest website si comandate ulterior prin sectiunea contact, se vor returna conform legii in maxim 14 zile de la primirea acestora. Drepturile de retur reglementate aici.

* Cumparatorul va anunta in scris orice defect catre vanzator si va returna produsul prin curier rapid in maxim 14 zile de cand acesta a notificat vanzatorul.

* Costul returului se va achita in intregime de cumparator, daca acesta decide sa returneze fara nici un motiv si se va trimite prin curier rapid pentru dovada de primire oferita de firma de curierat.

* Returul se va achita de vanzator in cazul in care produsul este returnat din cauza unui defect de fabricatie sau viciu ascuns, sau un alt motiv prin care cumparatorul nu a putut sa-l monteze si sa-l foloseasca.

2. Conditii de returnare.

In cazul in care produsul achizitionat se va returna, cumparatorul se va obliga ca :

2.1. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat . Produsul trebuie sa fie in ambalajul original cu toate accesoriile, etichetele si documentele care l-au insotit, toate intacte. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

* Recomandam ca la primirea initiala a produsului, daca acesta prezinta urme de lovituri, are un aspect deteriorat sau este desfacut ca urmare a transportului defectuos, va recomandam sa nu il acceptati si sa faceti o poza pentru plangerea ulterioara. Primirea acestuia in starea prezentata mai sus nu ofera mai departe obligatii vanzatorului.

* Filtrul nu trebuie sa fie instalat si folosit daca se intentioneza a se returna ca urmare a unor defecte vizibile inca de la inceput. Filtrul care a fost folosit nu se mai poate vinde catre o alta persoana ca urmare a desigilarii cartusului filtrant.

2.2. Pentru ca returul sa fie valid, cumparatorul va anunta vanzatorul in scris asupra intentiei de renuntare la contract in maxim 14 zile prin formularul pus la dispozitie mai jos, sau prin adresa de e-mail  cu filtre.profesionale@gmail.com cu urmatoarele informatii:

- Nume complet, email, telefon, data achizitiei, produsul de returnat, motivul returnarii si un cont iban pentru virarea banilor.

2.3. Returul banilor se va efectua intr-un termen de pana la 14 zile de la receptionarea produsului prin curier, intr-un cont iban pus la dispozitie de cumparator in procedura de retragere.

Completati mai jos formularul de retur:

  Procedura de retragere din contract (14 zile de la achizitie)

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Pentru alte informatii mergi in sectiunea de contact - AICI